Het upgraden van een website naar online etalage.

FioreWomen

Voor een winkel is tegenwoordig naast een fysieke locatie een online “locatie” enorm belangrijk. Het introduceert nieuwe klanten en geeft een extra service aan klanten nadat zij de winkel verlaten.

 

Fiore Women Shop

 

Thuis digitaal verder shoppen

Een website met een online etalage, voor een betere online service. Het uitgangspunt van dit project. Iets aan te kunnen bieden om thuis op de bank te shoppen en diezelfde week naar de winkel te gaan om het te passen. Dat is de service die bij FioreWomen hoog in het vaandel staat.

 

Fiore Women Single Product

 

Het C.M.S.

Achter de online etalage schuilt een krachtig C.M.S. (Content Management System) die het voor de winkel mogelijk maakt probleemloos nieuwe producten toe te voegen, in te delen en bestaande producten te wijzigen. Voor de klant zijn alle wijzigingen direct zichtbaar en kan er makkelijk voor een product contact opgenomen worden. De online etalage hangt aan een website vast waar tijdens de ontwikkeling rekening mee is gehouden dit in de toekomst uit te breiden. De website zelf maakt deel van het C.M.S. uit en kan per mode seizoen aangepast worden om een up to date uitstraling te hebben die matched met wat er dat seizoen in de mode is.

Samen zorgt dit voor een positieve klant ervaring en levert het de service waar de winkel voor staat.

Jouw digitale avontuur start hier.

Neem contact op