Een modern, gezond en fit webdesign voor een fysiopraktijk

JonkerbosFysio

Jonkerbos Fysio is een fysiopraktijk in Nijmegen. Zij kijken op een holistische manier naar gezondheid, leefstijl en de balans in het menselijk lichaam om fit te blijven en toekomste gezondsheidsklachten te verkomen.

 

Omdat de huidige website niet meer aan de wensen voldoet heeft de fysiopraktijk ons benadert om een nieuw modern design online te zetten wat beter aansluit bij de huidige bedrijfsfilosofie.

 

Als je aan Fysiotherapie denkt dan denk je natuurlijk aan gezondheid, fit blijven en geen pijn maar wel rust. Het is belangrijk dat deze gedachten terug komen op de website. 

 

"Heldere layout zonder veel zware kleuren"

Om te ontdekken wat de klant precies wilt heben wij altijd eerst een "Discovery meeting" in deze meeting bespreken we de al bestaande huisstijl, kleuren en wensen. Uit dit gesprek was een ding heel duidelijk. Namelijk een heldere vriendelijke layout zonder veel zware kleuren. De belangrijkste opmerking van de klant. Met deze quote in ons notitieboek zijn wij de design fase ingegaan.

 

null

 

Na overleg is er gekozen om gebruik te maken van een C.M.S. dit zodat de fysiopraktijk zelf de website aan kan passen en blogs toe kan voegen, zo blijft er leven in de website zitten. Bovendien zorgen blog berichten voor meer S.E.O. kansen en kan je bezoekers goed informeren over van alles fysiotherapie. 

 

Het oud overzetten naar het nieuw

Op de oude website staat een heel archief aan blog berichten, zonde om deze te laten verdwijnen. Om de nieuwe website een kickstart aan content te geven hebben we alle oude blog posts (inclusief afbeeldingen etc.) overgezet naar de nieuwe website. 

 

Natuurlijk doen wij dit niet handmatig en laten we het zeker niet aan de klant over! Als Digital agency maken wij zelf ook graag gebruik van software om ons een handje te helpen waar dat kan. Wij hebben dus de blog berichten automatische ge-exporteerd en vervolgens ge-importeerd. Een klus van korte duur ten opzichte van het handmatig overzetten.

 

Goed online en future proof

Na een fijne samenwerking staat de website inmiddels online. Nieuwsgierig hoe deze eruit ziet? Neem dan een kijkje op https://jonkerbosfysio.nl

 

Dankzij het achterliggende C.M.S. is de website futureproof voor aanpassingen, updates en nieuwe blog posts.

Jouw digitale avontuur start hier.

Neem contact op