Een nieuwe website voor een vintage meubel winkel

Mulder & Mo

Mulder & Mo knapt oude meubelen op of vervormt ze tot nieuwe producten die je kunt kopen in de winkel. Het enige wat bij dit gave bedrijf ontbreekt is een plek om ze digitaal waar te kunnen nemen. Een website samen met een intuïtief C.M.S. zorgt ervoor dat de winkel alles zelf kan beheren en dit makkelijk online kan zetten.

 

Shop Showcase

 

Een heel nieuw design

Bij een nieuwe website komt veel kijken. Eerst een wireframe, vervolgens een design. Dit samen vormt het concept. Dan is het tijd voor het bouwen van de website, schrijven van de teksten, ontwikkelen van de huisstijl en schieten van de foto’s. Wij zijn stapsgewijs door dit complexe proces gelopen om uiteindelijk van een concept een website te maken die aansluit op de visie van het bedrijf en doet wat het moet doen.

 

Single Product

 

Data gedreven en een effectieve SEO

Om er voor te zorgen dat de website zijn werk doet hebben wij na de lancering het bezoekers gedrag goed bekeken, uit deze data bleek dat bezoekers bepaalde elementen (zoals contact formulieren) niet konden vinden, naar aanleiding hiervan hebben wij kleine aanpassingen gedaan aan het design. Vervolgens weer het bezoekersgedrag goed bekeken en erachter gekomen dat deze kleine aanpassing voor veel meer conversie zorgde. Missie geslaagd dus!

Naast een mooie werkende website is het van belang dat zoekmachines er ook wat mee kunnen. Dit is waar S.E.O. (Search Engine Optimization) van pas komt. Door goede titels en meta-descriptions in te voeren hebben wij ervoor gezorgd dat de website hoger in de resultaten komt te staan en veel meer bezoekers de website vinden (huidige statistieken geven aan tot wel 80% meer bezoekers). Het is iets wat je als bezoeker niet zult zien maar zeker wel als bedrijf merkt.

Al deze aanpassingen leveren aan het eind van de dag een goed product af wat de winkel alleen maar versterkt op de moderne markt.

De digital agency voor doelgerichte, innovatieve
en opvallende websites en webapplicaties.

Meld je aan voor updates

Ik ga akkoord met de privacy policy