Een nieuwe website voor een vintage meubel winkel

Mulder & Mo

Mulder & Mo knapt oude meubelen op of vervormt ze tot nieuwe producten die je kunt kopen in de winkel. Het enige wat bij dit gave bedrijf ontbreekt is een plek om ze digitaal waar te kunnen nemen. Een website samen met een intuïtief C.M.S. zorgt ervoor dat de winkel alles zelf kan beheren en dit makkelijk online kan zetten.

Afbeelding van Een nieuwe website voor een vintage meubel winkel

Een heel nieuw design

Bij een nieuwe website komt veel kijken. Eerst een wireframe, vervolgens een design. Dit samen vormt het concept. Dan is het tijd voor het bouwen van de website, schrijven van de teksten, ontwikkelen van de huisstijl en schieten van de foto’s. Wij zijn stapsgewijs door dit complexe proces gelopen om uiteindelijk van een concept een website te maken die aansluit op de visie van het bedrijf en doet wat het moet doen.

Afbeelding van Een nieuwe website voor een vintage meubel winkel

Effectieve SEO

Naast een mooie website is het van belang dat zoekmachines er ook wat mee kunnen. Dit is waar S.E.O. (Search Engine Optimization) van pas komt. Door goede titels en meta-descriptions in te voeren hebben wij ervoor gezorgd dat de website hoger in de resultaten komt te staan en veel meer bezoekers de website vinden (huidige statistieken geven aan tot wel 80% meer bezoekers). Het is iets wat je als bezoeker niet zult zien maar zeker wel als bedrijf merkt.

Al deze aanpassingen leveren aan het eind van de dag een goed product af wat de winkel alleen maar versterkt op de moderne markt.

Jouw digitale avontuur start hier.

Neem contact op