Een overzichtelijk leden systeem voor een druk bezochte yoga studio

Sterrenyoga

Voor Sterrenyoga is het belangrijk dat deelnemers yoga kunnen volgen en niet bezig hoeven te zijn met het gehele aan en afmeld process daaromheen. Om dit te realiseren is de bestaande website op de schop gegaan met als doel deze stappen te automatiseren en gebruikersvriendelijker te maken.

 

Homepage van Sterrenyoga

 

Automatisering van het rooster

Naast een moderne website voor klanten is er een nieuw systeem ontwikkeld. In dit systeem is er voor de docent een duidelijk overzicht van alle deelnemers in de lessen en kunnen de lessen volledig aangepast worden of zelfs nieuwe in de plek gezet worden. Deelnemers hebben de mogelijkheid zich aan en af te melden zolang lessen niet vol zitten en hun abonnement dit toe laat. Alles binnen 3 klikken. Het systeem hangt als een web-applicatie aan de website vast. Bij dit project is er gekozen voor PHP om alles snel en future-proof te maken voor eventuele upgrades in de toekomst.

 

Lesrooster pagina van Sterrenyoga

 

Een moderne web-app

De web-app bevat de mogelijkheid voor gebruikers om te installeren als Progressive Web App of PWA in het kort. Een enorm gave technologie om het web meer native te maken en bied talloze mogelijkheden inclusief het offline laden van de web-applicatie. Hierdoor voelt het gelijk als een echte app aan.

Tot slot is alles met elkaar verbonden zodat er administratief geen dubbele data en dus dubbel werk zal ontstaan. Kortom lekker snel, handig en een echte oplossing!

De digital agency voor doelgerichte, innovatieve
en opvallende websites en webapplicaties.

Meld je aan voor updates

Ik ga akkoord met de privacy policy