Een moderne website voor een betrouwbaar accountantskantoor

Cuentas

Een bekend accountantskantoor in Bleiswijk benaderde ons met het probleem dat zij niet veel toegang hadden tot instellingen van hun website. Na gekeken te hebben of dit toch mogelijk was hebben wij in overleg besloten om over te stappen naar een nieuwe server en dus ook een nieuwe website. Maar er was een catch, er mag nauwelijks tot geen "offline" tijd zijn omdat klanten van Cuentas altijd contact moeten houden. Straks lees je meer over hoe we dit gedaan hebben!

 

Cuentas Homepage

De landingspagina van de nieuwe website, strak, professioneel en modern.

 

Eerst het design, dan de migratie

Voordat we aan de slag gingen met het design hebben we een "ontdekkings" meeting gehad om erachter te komen wat het doel van de website is en wie de doelgroepen zijn.

Van uit deze meeting is het design tot stand gekomen. Samen met Cuentas hebben wij dit bereikt door eerst een wireframe te maken met de journey/posities van elementen. Vervolgens is dit wireframe ge-upgrade tot een strak design. Er is gekozen voor de oranje en rode kleur als highlight die al aanwezig zijn in het logo van Cuentas. Combineer dit met een donker bruin/grijs, wit en zwart en je hebt een strak en mooi contrast.

Samen met de rustige afbeeldingen straalt deze website een professioneel accountantskantoor uit, en laat dat nu precies het bedrijf van Cuentas zijn.

 

Over Ons CuentasAlle hoofdkleuren van de website in een afbeelding. Oranje, rood, grijs, zwart en wit.

 

Niet offline, wel verhuist

Omdat het van enorm belang was dat de email zo lang mogelijk online bleef hebben wij na het design een migratie plan opgesteld dat bestaat uit verschillende stappen.

Deze stappen zijn met de oude hosting, Cuentas en de nieuwe hosting partij gecommuniceerd zodat iedereen klaar stond als het zover was.

Dankzij deze goede communicatie konden wij de onderdelen van de website zo lang als mogelijk online houden en pas als deze aan de beurt waren verhuizen. Uiteindelijk zorgde dit ervoor dat bezoekers van de website geen error meldingen kregen en de email constant bereikbaar bleef. Missie geslaagd.

 

Statisch en snel

Tegenwoordig is het belangrijk dat een website snel reageert. Het gevolg is een hogere positie in Google en een betere gebruikers beleving. Om te voldoen aan deze eis hebben wij gekozen om de website statisch te maken, lang technisch verhaal kort betekent dit dat de server niks hoeft te doen naast de "pagina's" aanleveren. Hierdoor is de tijd tussen server en bezoeker vele malen korter en laad alles veel sneller.

Combineer dit met een goede S.E.O. basis en je hebt een moderne website voor een betrouwbaar accountantskantoor!

De digital agency voor doelgerichte, innovatieve
en opvallende websites en webapplicaties.

Meld je aan voor updates

Ik ga akkoord met de privacy policy